Spabad

Novitek Kiilo Premium

I den lite lyxigare spabadet Novitek Kiilo, som ingår i våran Exclusive-Serie finner du mångsidiga massagefunktioner. Pekskärm och platsspecifika knappar för bubblor ger dig lite extra lyx i vardagen.

139.900,00 kr

Storlek:

230 x 230 cm

Personantal:

6

Sittplatser:

6

Liggplatser:

Mer information

I den lite lyxigare spabadet Novitek Kiilo Premium, som ingår i våran Exclusive-Serie finner du mångsidiga massagefunktioner.

Kiilo har större fåtöljliknande sittplatser i hörnen, alla utrustade med olika sorters massageenheter, från härlig nack och axelmassage men även massagestrålar för både bakben, vader samt fotsulor. Således erbjuder Kiilo en helt unik helkroppsmassage! En del av munstyckena är roterbara och några är riktade så att dom kan positioneras på vissa punkter eller stängas av om så önskas. Genom att vrida munstycket moturs så kan kraften riktas till de andra munstyckena. I Excusive-Serien har lättheten och komforten tagits till det yttersta, vilket bl.a innebär att du kan justera intensiteten på massagen utan att resa dig från din plats.

I Kiilo kan du njuta av precis den massagen du önskar för tillfället.

Mellanpartierna är lite mer upphöjda, så även de små i familjen hittar sina favoritplatser i badet. Baden i Exclusive-serien inkluderar alltid en Balboa-pekskärm av högsta kvalitet som standard.

  • Med hjälp av rengöringsprodukter, dubbelfiltrering, en ozonator och ett effektivt fiberfilter kan man garantera kristallklart vatten för varje badtillfälle.
  • Alla spabad är som standard försedda med LED-belysning med flera färgkombinationer som skapar en trivsam stämning.
  • Novitek-spabad är av högsta kvalitet, dom designas och tillverkas i Finland med mer än 20 års erfarenhet!
  • I designen har man tagit hänsyn till den högkvalitativa isoleringen och det enkla underhållet av badet.
  • Alla pumpar, styrenheter och munstycken i Noviteks Spabad kommer från Balboa som är marknadsledande i branchen.
  • Baden är isolerade med finsk Finnfoam polyuretanisolering, som är unikt energieffektivt för våra växlande väderförhållanden. Alla bad har tjock isolering i botten och på alla sidor. Baden utrustas även med ett 12 cm tjockt isolerande lock.

Alla Spabad genomgår en ytterst noggrann kvalitetskontroll under tillverkningsprocessen. Innan avfärd till kund vattentestas varje spa. Detta garanterar fantastisk kvalitet.

Teknisk information

Storlek

Höjd

102 cm

Personer

Sittplatser

Liggplatser

Munstycken (st)

73

Massagepumpar

3 x 1,5 kW

Cirkulationspump

0,3 kW

Värmare

3 kW

Vikt tom (kg)

380 kg

Vattenvolym (l)

1 700

Elanslutning

3 x 16 A (400 V)

Ljus (st)

16

Filter

Uv-ljus (WaveZone), Antimikrobiell filter x 2st + Ozonator

Akrylfärg

, , , ,

Panelfärg

,

Termolock tjocklek

12cm i mitten och 10cm i kanterna

Akryl- och panelfärger

Akrylfärg

Panelfärg


Andra tillval

Spabaden är användningsklara, men med hjälp av vårt omfattande utbud av tilläggsutrustning kan du verkligen lyxutrusta ditt spabad

Produkter i samma kategori

Spabad Kategorier