Rea!

Spabad

Novitek Olos Premium spabad

Olos Premium är en populär 5 personers spabad med två liggplatser. Modell är utrustad med kraftigare massagepumpar och en energieffektiv separat cirkulerande vattenpump. Fri frakt med en tillbehörspaket: Thermolock, Ozonator + Filter, Led-Belysning, Startkit med vårdprodukter.

99.000,00 kr

Storlek:

210 x 210 cm

Personantal:

5

Sittplatser:

3

Liggplatser:

2

Olos Premium är en populär 5 personers spabad med två liggplatser. Denna Veloxia Special-modell är utrustad med kraftigare massagepumpar och en energieffektiv separat cirkulerande vattenpump – det perfekta valet för den som letar efter en mer intensiv massage.

Liggplatserna har massagefunktioner för hela kroppen. En rymlig hörnplats och två något upphöjda sittplatser. Vissa av jetmunstyckena är roterbara och vissa är riktbara så att munstyckena kan styras för specifika punkter eller om man önskar, stängas av genom att vrida massagemunstycket moturs så att kraften riktas till de andra munstyckena. Intensiteten på massagen kan även ändras så att den passar dig med justeringsspakar.

  • Ozoneringsfunktionen tillsammans med fiberfiltreringssystemet ser till att du alltid har ett skimrande och klart vatten att se fram emot. LED-Belysningen kan ändras i olika kulörer för att skapa en skön stämning och ingår som standard.
  • Modellen Olos är kostruerad som resten av våra spabad på ett sätt som garanterat är i topp på marknaden, men där man även kan utföra en service vid behov på enklast möjliga sätt.
  • Alla Noviteks utespabad använder sig av marknadsledande Balboas pumpar, massagemunstycken samt styrenheter.
  • Varje spabad är isolerad med Finnfoams polyuretanisolering, som är unikt energieffektiv för våra nordiskt krävande väderförhållanden.
  • Självklart ingår ett termolock som sparar på elen och håller värmen. Lockets tjocklek mäter hela 12 cm.

Innan leverans kvalitetstestas varje produkt för sig för att säkerställa en hög standard.

Samt med fri frakt, ingår en tillbehörspaket i alla spabad: Thermolock, Ozonator + Filter, Led-Belysning, Startkit med vårdprodukter klortabletter, phplus samt ph minus och teststickor.

Ytterligare information

Storlek

Höjd

96 cm

Personer

Sittplatser

Liggplatser

Munstycken (st)

53

Massagepumpar

2 x 1,5 kw

Cirkulationspump

0,2 kW

Värmare

3 kW

Vattenvolym (l)

1300

Vikt tom (kg)

350 kg

Elanslutning

3 x 16 A (400 V)

Ljus (st)

14

Filter

Antimikrobiell filter + Ozonator

Akrylfärg

, , , ,

Panelfärg

,

Termolock tjocklek

12cm i mitten och 10cm i kanterna

Akrylfärg

Panelfärg

Andra tillval

Spabaden är användningsklara, men med hjälp av vårt omfattande utbud av tilläggsutrustning kan du verkligen lyxutrusta ditt spabad

Produkter i samma kategori

Spabad Kategorier