Rea!

Spabad

Novitek Salla Premium spabad

Novitek Salla Premium är en unik spabad för dig som vill ha utrymme och mångsidighet i utformningen av spabadet.
Innehåller: Fri frakt, Thermolock, Ozonator + Filter, Led-Belysning, Startkit med vårdprodukter klortabletter, phplus samt ph minus och teststickor.

99.000,00 kr

Storlek:

210 x 210 cm

Personantal:

6

Sittplatser:

5

Liggplatser:

1

Novitek Salla Premium – Veloxia Edition är en unik spabad för dig som vill ha utrymme och mångsidighet i utformningen av spabadet.

Denna Veloxia-Edition av Salla modellen är utrustad med effektivare massagepumpar och en kraftig separat cirkulerande vattenpump – Det perfekta valet för dig som letar efter en mer intensiv massage. Utformningen av Salla möjliggör en bekväm och avkopplande plats för badgäster i alla åldrar och storlekar.

Spabadet Salla har en liggplats med massage för ryggen, låren såväl som för vaderna. Den andra rundade delen av spabad möjliggör mångsidig användning och fungerar även bra för bad med dom minsta. Vissa av munstyckena är roterande och några är riktbara så att munstyckena kan ställas in på vissa områden eller om man vill stänga av genom att vrida munstycket moturs så att kraften fördelas till dom andra massagemunstyckena.

Förutom spakemsprodukter garanteras det kristallklara vattnet av en ozonator och ett effektivt filtreringssystem. Belysningen med LED-teknik skapar en trivsam miljö och ingår som standard, med ett urval av flera olika färger.

Samt med fri frakt, ingår en tillbehörspaket i alla spabad: Thermolock, Ozonator + Filter, Led-Belysning, Startkit med vårdprodukter klortabletter, phplus samt ph minus och teststickor.

Ytterligare information

Storlek

Höjd

96 cm

Personer

Sittplatser

Liggplatser

Munstycken (st)

52

Massagepumpar

2 x 1,5 kw

Cirkulationspump

0,2 kW

Värmare

3 kW

Vattenvolym (l)

1200

Vikt tom (kg)

340 kg

Elanslutning

3 x 16 A (400 V)

Ljus (st)

12

Filter

Antimikrobiell filter + Ozonator

Akrylfärg

,

Panelfärg

,

Termolock tjocklek

12cm i mitten och 10cm i kanterna

Akrylfärg

Panelfärg

Andra tillval

Spabaden är användningsklara, men med hjälp av vårt omfattande utbud av tilläggsutrustning kan du verkligen lyxutrusta ditt spabad

Produkter i samma kategori

Spabad Kategorier