Spabad

Novitek Halti

Halti Special är ett större massagespa vilket rymmer upp till 7 badgäster som kan njuta samtidigt. Denna Veloxia Edition-modell är utrustad med starkare massagepumpar samt en energieffektiv fristående cirkulerande vattenpump.

97.900,00 kr

Storlek:

230 x 230 cm

Personantal:

7

Sittplatser:

7

Liggplatser:

Mer information

Halti Special är ett större massagespa vilket rymmer upp till 7 badgäster som kan njuta samtidigt. Denna Veloxia Edition-modell är utrustad med starkare massagepumpar samt en energieffektiv fristående cirkulerande vattenpump.

Novitek Halti Special – Veloxia Edition är special-seriens största spabad, vilket kan vara lämplig för dig som har en större familj eller ofta har gäster.

  • I dom fyra hörnen finner du lite större säten som påminner om fåtöljer, och det finns gott om munstycken i olika storlekar.
  • Vissa är ställbara medans andra massagemunstycken är roterbara. Detta för att du ska kunna positionera munstyckena på vissa punkter.
  • Genom att vrida en massagejet åt vänster minskar dess kraft och fördelas till dom andra så att du kan hitta den perfekta inställningen. Massagekraften i hörnen kan justeras med platsspecifika styrenheter, så att du kan njuta av just den typ av massage du är ute efter. Utan att behöva ändra i kontrollskärmen.
  • Sittplatserna i mitten är en aning upphöjda så att även dom mindre hittar sin favoritplats i badet.
  • LED-Belysningen kan styras och färgerna ändras för att uppnå en trevlig stämning och självklart ingår detta i alla våra modeller.

Novitek har tillverkat spabad i över 20 år och företagets produktion sker i Finland. Spabaden är tilltänkta att vara bekymmersfria även om det skulle behövas en service. Isoleringen är gjord för att tåla våra kallare klimat och levereras av finska Finnfoam. Vi vill att du som går och planerar att införskaffa ett spabad ska ha en viss kännedom om vad vi anser är viktigt att veta och vad du ska se upp för vid ett köp.

 

Teknisk information

Storlek

Höjd

102 cm

Personer

Sittplatser

Liggplatser

Munstycken

16

Munstycken (st)

58

Massagepumpar

3 x 1,5 kW

Cirkulationspump

0,2 kW

Värmare

3 kW

Vattenvolym (l)

1710

Vikt tom (kg)

380 kg

Elanslutning

3 x 16 A (400 V)

Ljus (st)

16

Filter

Antimikrobiell filter + Ozonator

Akrylfärg

, , , ,

Panelfärg

,

Termolock tjocklek

12cm i mitten och 10cm i kanterna

Akryl- och panelfärger

Akrylfärg

Panelfärg


Andra tillval

Spabaden är användningsklara, men med hjälp av vårt omfattande utbud av tilläggsutrustning kan du verkligen lyxutrusta ditt spabad

Produkter i samma kategori

Spabad Kategorier