Spabad

Novitek Pallas Premium

Novitek Pallas: Ett lyxigt spabad med mångsidighet.

125.900,00 kr

Storlek:

210 x 210 cm

Personantal:

6

Sittplatser:

5

Liggplatser:

1

Mer information

Novitek Pallas Premium: Ett lyxigt spabad med mångsidighet.

Designen av detta spabad möjliggör en bekväm och avkopplande plats för alla oavsett storlek. Spabadet har en liggplats med jetmassage för hela ryggen, rumpan, låren, vaderna men även massage för fötterna. I ena hörnet hittar du en fåtöljliknande ”tron” med varierad rygg- och axelmassage. Tresitssoffan ger flexibilitet till spabadet vad gäller utrymme och en upphöjd sits är tänkt för dom lite mindre.

  • Pallas är utrustad med 3 massagepumpar som garanterar en mångsidig och kraftig massage oavsett var du sitter eller ligger i spabadet.
  • Du som kund kan välja mellan 5 olika färger i akrylen. Utsidan kan utrustas med antingen svart eller grå panel. Se mer under färgval.
  • Balboas WAVETEC254 ser till att ditt spabad hålls rent från bakterier, virus och andra skadliga partiklar med hjälp av UV-ljus.

Detta kan du som kund välja till alla spabad från våran Exclusive-Serie.

  • Som standard ingår en Ozonator samt reningsfilter som ser till att vattnet alltid är kristallklart men självklart behöver du även tillsätta vissa spakemsprodukter.
  • Isoleringen är designad och skapad för att tåla vårt kallare klimat och kommer från finska Finnfoam Oy. Detta för att spara på energiförbrukningen men även för att öka livslängden på ditt spabad.

Teknisk information

Storlek

Höjd

96 cm

Personer

Sittplatser

Liggplatser

Munstycken (st)

61

Massagepumpar

2 x 1,5 kw

Cirkulationspump

0,2 kW

Värmare

3 kW

Vattenvolym (l)

1300

Vikt tom (kg)

350 kg

Elanslutning

3 x 16 A (400 V)

Ljus (st)

16

Filter

Antimikrobiell filter + Ozonator

Akrylfärg

, , , ,

Panelfärg

,

Termolock tjocklek

12cm i mitten och 10cm i kanterna

Akryl- och panelfärger

Akrylfärg

Panelfärg


Andra tillval

Spabaden är användningsklara, men med hjälp av vårt omfattande utbud av tilläggsutrustning kan du verkligen lyxutrusta ditt spabad

Produkter i samma kategori

Spabad Kategorier