Våra Spabad

Snabb leverans

Vi är här för dig

Visar alla 2 resultat

Spabads Modeller

Tillval

Kontakta Oss

Våra kunniga personal hjälper till med frågor via e-post och telefon. Om du är intresserad av någon produkt kan du fylla i formuläret på produktsidan.

Följ Oss

Veloxia – Vi ser till att du blir nöjd!

Efter att ha varit och arbetat så många år i branchen så kan vi hjälpa er att hitta rätt spabad. Det ska vara enkelt att fatta rätt beslut och känna sig säker med sitt köp. Vi kan hjälpa er med idéer och förlag på placering eller hur markarbetet skall utföras.

Om du väljer att utrusta ditt spabad med andra tillval så ser vi ändå till att ditt spabad levereras snabbt. Novitek är den största tillverkaren i Norden när det kommer till spabad.

Fri Frakt för alla leveranser!

Finsk spabad tillverkare Veloxia expanderar till Sverige. Vi  erbjuder unik och omfattande kundtjänst och spabad som är byggt noggrant och med hög kvalitet.

  • Som öppningserbjudande ingår fri frakt på alla spabad.

Trygghet inför ditt köp

Vi guidar er under hela vägen och vill vara till hjälp även efter ett köp. Ni ska känna att ni gjort rätt val när ni handlar hos oss på Veloxia Spabad.

Tillbehörspaket ingår i alla spabad

  • Ozonator
  • Filter
  • Led-Belysning
  • Thermolock
  • Startkit med vårdprodukter: klortabletter, phplus samt  ph minus och teststickor.

Utomordentlig kvalitet sett till priset.

Jämför oss gärna med andra leverantörer och våga ställa frågor om komponenter och konstruktion. Se hur spabaden ser ut innuti panelen.

Fler tillval